Taksinkuljettajan koulutus

Koulutamme sinut taksinkuljettajaksi!

Taksi-Instituutin taksinkuljettajan peruskurssi sisältää:

  • Taksinkuljettajan kokeeseen valmistavan teoriaopetuksen (16 tuntia)
  • Paikallistuntemusajon pienryhmässä (2 tuntia)
  • Lääkärintodistuksen ajolupaa varten
  • Teoriakoe Ajovarmalla
  • Ajoluvan viranomaismaksun

Kurssi ei sisällä mahdollisesti tarvittavaa valokuvaa.

Orientaatiopäivänä Taksi-Instituutti suorittaa kieli- ja ajotaitotestit riittävän lähtötason varmistamiseksi. Suomen kielen taitotestit tehdään osoitteessa https://blogs.helsinki.fi/suomentasotestit/

Taksi-Instituutin kurssin suorittaneet voivat työllistyä Invapple Oy:lle tai Taksipalvelu Halminen Oy:lle. Näissä tapauksissa kurssilainen sitoutuu työnantajiin koulutussopimuksella, jolloin Taksi-Instituutti laskuttaa kurssin suoraan työnantajalta. Molempien lähtötasotestien hyväksytty suorittaminen on edellytys koulutussopimukselle.

Kokelas voi myös itse maksaa kurssin ja työllistyä haluamalleen työnantajalle. Tällöin hyväksytty kieli- ja ajotaitotesti eivät ole pakollisia, mutta taksinkuljettajan kokeen suorittaminen saattaa osoittautua mahdottomaksi ilman riittävää kielitaitoa. Kurssin hinta on 750€ (sis. ALV).

Vaikka kurssilainen ei läpäisisi teoriakoetta, on hän velvollinen suorittamaan kurssin hinnan kokonaisuudessaan.

Mikäli kurssilainen ei läpäise teoriakoetta ensimmäisellä yrittämällä, on hänellä mahdollisuus osallistua ilmaiseksi kurssille toistamiseen kerratakseen oppimaansa, mutta uusintakoe tulee kurssilaisen maksaa itse.

Jos kurssi ei tule läpäistyksi ja kokelas on tehnyt koulutussopimuksen, jää kustannuksien takaisinmaksu kurssilaisen ja koulutussopimuksen tehneen yrityksen väliseksi asiaksi.

Kurssin keskeytystapauksissa mahdollisista hyvityksistä keskustellaan tapauskohtaisesti.

Mikäli paljastuu, ettei kuljettajalle voida myöntää taksinkuljettajan ajolupaa juridisista syistä, joutuu kurssilainen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Seuraavat koulutukset

Taksinkuljettajan koulutus, Vantaa

Täytä ilmoittautumislomake niin otamme sinuun yhteyttä!