Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus

Osaamista, laatua ja turvallisuutta taksipalveluihin

Koulutuksen kesto on 21 tuntia. Koulutus on jaettu kolmelle päivälle. Koulutuksen voi suorittaa paikan päällä tai osaksi etänä, tarvitset laitteen toimivalla nettiyhteydellä ja kameran. Koulutus sisältää 7 tuntia käytännön opetusta, jolloin on oltava paikan päällä.

”Henkilö, jolla on ollut voimassa kumotussa taksinkuljettajien ammattipätevyydestä annetussa laissa (695/2009) tarkoitettu taksinkuljettajan ajolupa ja jonka voidaan todentaa osallistuneen kyseisessä laissa tarkoitettuun lakisääteiseen koulutukseen tai jatkokoulutukseen, saa koulutustodistuksen käymällä erityisryhmien kuljettajakoulutuksen käytännön opetuksen kokonaisuudessaan.” Laki liikenteen palveluista 320/2017

Jos olet saanut taksinkuljettajan ajoluvan 1.7.2018 jälkeen, niin sinun tulee suorittaa koulutus kokonaisuudessaan. Sitä ennen myönnetty ajolupa oikeuttaa osallistumaan pelkkään käytännön opetukseen.

Tarjoamme koulutuspaketteja myös yrityksille! Kysy tarjousta sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Koulutuksen avulla vahvistat osaamisesi erityistilanteissa, varmistat laadukkaan tekemisen ja luot turvallisen ilmapiirin asiakkaille.

Kelan kuljetuksia ajavien kuljettajien on suoritettava 31.12.2023 mennessä erityisryhmien kuljettajakoulutus. Monet kunnat saattavat vaatia koulutuksen suorittamista vielä sitä aiemmin.

Koulutuksen sisältö:

  • Erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden kohtaaminen (7 h etä- tai lähiopetus)
  • Liikunta- ja toimirajoitteisten asiakkaiden avustaminen (3 h etä- tai lähiopetus, 7 h käytännön opetus)
  • Koulu- ja päivähoitokuljetuksiin liittyvät erityiskysymykset (4 h etä- tai lähiopetus)

Seuraavat koulutukset

Täytä ilmoittautumislomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus

pp.kk.2022